Daca doriti sa va depozitati anvelopele intr-un mediu optim la cel mai mic pret, pentru doar 50 lei apelati la serviciile noastre.

Societatea noastra va pune la dispozitie si TRANSPORTUL acestora GRATUIT !!!

Hotel anvelope

 

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.
 
Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.
 
Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina solara, umezeala, mucegai sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.
 
Sprint Car a creat un serviciu dedicat numit "Hotel de anvelope". Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre timp de 6 luni. Prin acest serviciu, Sprint Car va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.
 
IMPORTANT!!!
 
La noi, anvelopele Dvs vor fi depozitate in zone aerisite, ferite de umezeala, la o temperatura constanta de 10 grade Celsius.
Astfel va protejam cauciucurile de razele solare, de ploi, vant, inghet.

 

Servicii incluse in pret:
 
 
 
 
 • Spalare
 • Etichetare
 • Verificarea benzii de rulare
 • Verificarea adancimii canelurilor
 • Verificare carcasa
 • Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta

   

   

   

  AVANTAJE:

  Pastrarea in siguranta a anvelopelor

  Depozitarea intr-un mediu optim

  Economie de spatiu pentru depozitare

  Prelungirea duratei de viata a anvelopelor