Principalul obiectiv al nostru este sa oferim servicii de inalta calitate la un pret minim. Dotarea cu aparatura profesionala moderna, de la cei mai renumiti producatori din domeniu, substantele de curatare profesionale recunoscute pe plan european, avand inalti coeficienti biodegradabili, impreuna cu personalul nostru ne ajuta sa va oferim toata gama de servicii de cosmetica auto la un inalt grad de profesionalism.

Spalatorie auto

Uzura si factorii de mediu afecteaza finisajele masinii tale. Serviciile de cosmetica auto protejeaza masina de: matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. Mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire care pot fi prevenite prin cosmetica auto.

Un tratament de cosmetica auto curata, reface si protejeaza finisajele interioare si exterioare ale masinii tale, redandu-le aspectul de curat si nou. Efectul oferit de coemstica auto este de durata, fiind vizibil spalare dupa spalare.
 
Pentru a face autoturismul dumneavoastra sa arate ca nou, va recomandam polish-area, echipa noastra fiind dorata cu cele mai noi produse in domeniu.