1. Venim la tine acasa si luam covoarele

2. Spalam si uscam covoarele folosind tehnologie de ultima ora

3. Iti returnam covoarele curate si uscate in maxim 48 ore

 

Cercetarile si analizele confirma ca un covor nespalat ar putea adăposti in medie milioane de bacterii. Odata cu murdaria, praful şi nisipul, covorul nespalat reprezinta un mediu propice de reproducere a bacteriilor, prezentand astfel un risc crescut pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei.
Dotata cu utilaje profesionale, detergenti renumiti in industria spalarilor de textile, calitatea si rapiditatea cu care va sunt returnate covoarele, fac din firma Sprint Car Iasi un real avantaj.
 

Important

Colectarea covoarelor

Pentru onorarea cat mai prompta a comenzilor, programul de ridicare a covoarelor de la domiciliul clientilor va fi de LUNI pana SAMBATA de la ora 8:00 pana la 17:00.
 
 

Spalatorie covoare Iasi


Tratament

               La noi covoarele nu sunt tratate “regeste”, la noi sunt tratate asa cum e normal sa fie spalate si uscate covoarele,  adica sa nu fie puse pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul,  iar dupa aceea, pentru a-i da curateniei si igienei lovitura de gratie, il atarni pe un gard sau vreo bara, la soare (daca este!), la strada, sa se umple de praf pana se usca.
               Nu, nu asa se procedeaza la noi in firma; noi ne gandim ca dupa ce plecati de la noi  poate doriti sa va jucati linistiti cu copilul dvs. pe covorul proaspat spalat si dezinfectat pentru ca detergentii pe care-i folosim contin substante care au acest efect. 
              Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine. In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos.

Animale

              Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care detin mirosuri de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).

Uscarea

Uscarea se face in doua faze:
  • prin centrifugare (1500 rot/minut), process prin care in cateva minute ramane doar 5% din apa necesara spalarii, dupa ce in prealabil covorul se limpezeste; pentru covoare cu latime mai mare de 4 metri folosim o centrifuga speciala, eliminand astfel formarea de cute sau deteriorari.
  • covoarele sunt introduse pe suporti speciali intr-un uscator incalzit, astfel ca a doua zi covoarele sunt gata de livrare.

Procesul de centrifugare fixeaza culorile. Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta intre covoare (40-60cm) .

 

 

GALERIE

Spalatorie covoare Sprint Car Iasi, Centrifuga spalatorie covoare Sprint Car Iasi, Centrifuga spalatorie covoare Sprint Car Iasi, Sprint Car Iasi - centrifugare covoare, Sprint Car Iasi - cum se spala un covor profesional, Sprint Car Iasi - cum se spala un covor profesional, Sprint Car Iasi - cum se spala un covor profesional, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - cum se spala un covor profesional, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - centrifuga pentru covoare, Sprint Car Iasi - cum se spala un covor profesional, Sprint Car Iasi - cum se usuca un covor profesional, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Parc auto Sprint Car Iasi, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Camera ambalare/festonare covoare Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Centrifuga uscare paturi Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi, Desprafuitor covoare profesional Sprint Car Iasi