Spalatorie de covoare Iasi - Curatatorie covoare Iasi - Spalatorie paturi Iasi

Spălătorie covoare

V-am convins?! Contactați-ne!
Unul dintre agenții Sprint Car vor prelua covorul de la domiciliul dvs. în cel mai scurt timp.

Un covor nespălat
Stiați că...?


Cercetările și analizele confirmă că un covor nespălat ar putea adăposti în medie milioane de bacterii. Odată cu murdăria, praful și nisipul, covorul nespălat reprezintă un mediu propice de reproducere a bacteriilor, prezentând astfel un risc crescut pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei. Dotata cu utilaje profesionale, detergenți renumiti în industria spălărilor de textile, calitatea și rapiditatea cu care vă sunt returnate covoarele, fac din firma Sprint Car Iași un real avantaj. 

Spălătorie covoare
Tratament

La noi covoarele nu sunt tratate “regește”, la noi sunt tratate așa cum e normal să fie spălate și uscate covoarele, adică să nu fie puse pe jos în urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul, iar după aceea, pentru a-i da curățeniei și igienei lovitura de grație, îl atârni pe un gard sau vreo bara, la soare (dacă este!), la stradă, să se umple de praf până se uscă.
Nu, nu așa se procedează la noi în firmă; noi ne gândim că după ce plecați de la noi poate doriți să vă jucați liniștiți cu copilul dvs. pe covorul proaspăt spălat și dezinfectat pentru că detergenții pe care-i folosim conțin substanțe care au acest efect.
Scopul nostru e să aveți un covor bine spălat, bine uscat și care miroase bine. În speranța că v-am convins de calitatea serviciilor noastre, vă așteptăm să deveniți clientul nostru, iar dacă sunteți deja, vă mulțumim frumos.

 
1 - 99 mp 10 lei / mp
>100 mp 9,50 lei / mp
* Oferta este doar pentru spalat covoare.
** Dacă aduceți dvs. covorul la sediul nostru prețul este de 9 lei / mp
*** Ofertele nu se suprapun.
**** Plata se poate face si prin Trezoreria mun. Iasi ***** Termen de execuție 2-3 zile lucrătoare ****** In functie de comenzile active pe care le avem (mai ales in timpul Sarbatorilor), durata de executie poate varia. Clientul va fi anuntat inainte de a se prelua comanda.

Iubitorii de animale

Pentru covoarele care aparțin iubitorilor de animale de casă (câini ,pisici etc.) și care dețin mirosuri de urină avem o veste bună: la spălarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reușește în foarte multe cazuri să înlăture mirosul persistent de urină (din pacate nu în toate cazurile reușim în totalitate, știindu-se că urina de animale conține feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reacționează la niciun produs cunoscut de pe piata mondială).

Pentru comenzi telefonice ne puteți contacta la numerele de telefon: 0747.296.664 sau 0232.264.664. Transportul este GRATUIT pe toată raza municipiului Iași.

 

Galerie foto / video

Spalatorie si curatatorie de covoare si paturi din Iasi. La Sprint-Car gasiti o spalatorie de covoare si paturi automatizata la preturi accesibile. Sprint-Car Iasi va ofera servicii de curatatorie covoare, surfilare covoare si spalat paturi.