Spalatorie paturi Iasi - Curatatorie paturi Iasi - Spalatorie covoare Iasi

Sprint Car Iași spală și păturiÎn urma numeroaselor cerințe ale clienților am adăugat la lista serviciilor oferite și spălătoria de pături și coverturi.

Transportul este GRATUIT pe toată raza municipiului Iași 

Folosim tehnologia
ECO BUBBLE

Stie toata lumea cât de importanta este igiena într-o locuintă si cât de greu este să spălati o pătura. O masină de spălat normala nu permite spălarea acestora completă si mai mult riscati deteriorarea lor. La noi, la un pret accesibil, vă garantăm ca păturile dumneavoastra vor fi spălate bine, igienizate, vor avea un miros plăcut si nu vor fi deteriorate.
Pentru a pătrunde detergentul chiar si in cele mai groase pături folosim o tehnologie revolutionară in materie de masini de spălat, ECO BUBBLE. Aceasta garanteaza o spălare superioară si pături mai pufoase, ca noi. Vă asteptam să incercati si dumneavoastră tehnologia Eco Bubble.

 
Pătură 2 persoane 40,00 lei
Pătură 1 persoană 35,00 lei
Pătură copil 30,00 lei
* Oferta este doar pentru spălat pături.
** Ofertele nu se suprapun.
*** Plata se poate face si prin Trezoreria mun. Iasi **** Termen de execuție 2-3 zile lucrătoare (in functie de comenzile active, perioada de predare poate varia. Clientul va fi anuntat daca este cazul)
 

Galerie fotoV-am convins?! Contactați-ne!
Unul dintre agenții Sprint Car va prelua păturile de la domiciliul dvs. cat mai rapid posibil.

Spalatorie si curatatorie de covoare si paturi din Iasi. La Sprint-Car gasiti o spalatorie de covoare si paturi automatizata la preturi accesibile. Sprint-Car Iasi va ofera servicii de curatatorie covoare, surfilare covoare si spalat paturi.