Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

NOU! Sprint Car Iași spală și păturiÎn urma numeroaselor cerințe ale clienților am adăugat la lista serviciilor oferite și spălătoria de pături și coverturi.

Transportul este GRATUIT pe toată raza municipiului Iași 

Folosim tehnologia
ECO BUBBLE

Stie toata lumea cât de importanta este igiena într-o locuintă si cât de greu este să spălati o pătura. O masină de spălat normala nu permite spălarea acestora completă si mai mult riscati deteriorarea lor. La noi, la un pret minim, vă garantăm ca păturile dumneavoastra vor fi spălate bine, igienizate, vor avea un miros plăcut si nu vor fi deteriorate.
Pentru a pătrunde detergentul chiar si in cele mai groase pături folosim o tehnologie nouă, revolutionară in materie de masini de spălat, ECO BUBBLE. Aceasta garanteaza o spălare superioară si pături mai pufoase, ca noi. Vă asteptam să incercati si dumneavoastră noua tehnologie Eco Bubble.

 
Pătură 2 persoane 40,00 lei
Pătură 1 persoană 35,00 lei
Pătură copil 30,00 lei
* Oferta este doar pentru spălat pături.
** Ofertele nu se suprapun.
*** Plata se poate face si prin Trezoreria mun. Iasi **** Termen de execuție 2-3 zile lucrătoare
 

Galerie foto


Pentru moment aceasta rubrica se afla in constructie, va rugam sa reveniti!


V-am convins?! Contactați-ne!
Unul dintre agenții Sprint Car vor prelua păturile de la domiciliul dvs. în cel mai scurt timp.

Spalatorie si curatatorie de covoare si paturi din Iasi. La Sprint-Car gasiti o spalatorie de covoare si paturi automatizata la cele mai accesibile preturi. Sprint-Car Iasi va ofera servicii de curatatorie covoare, surfilare covoare si spalat paturi.