Sprint Car Iași – soluții profesioniste de vulcanizare auto

Despre noi


Sprint Car Iași se ocupă cu repararea oricărei mărci şi dimensiuni de anvelope, importând toate consumabilele necesare pentru service-ul pneurilor. Printre principalii clienţi se numără firmele de transport cu flote, firmele care opereaza in agricultura si in cariere si combinate industriale, care reprezintă aproximativ 80% din portofoliu, dar se lucrează şi pentru importatorii şi dealerii de anvelope care subcontractează servicii de reparaţii atunci când sunt foarte aglomeraţi şi au de onorat anumite termene.

Înţeparea sau alte deteriorări ale anvelopelor noi dau mari bătăi de cap transportatorilor, aceştia trebuind să găsească soluţii pentru repararea pneurilor, care, de altfel, ar mai putea fi folosite multă vreme.

În special în cazul anvelopelor de dimensiuni mari vulcanizarea nu se poate face „după ureche“, iar multe firme cu flote preferă să apeleze la serviciile unei companii specializate.

Deveniți clientul nostru


Aveți nevoie de servicii de vulcanizare? Sprint-Car Iași vine în întâmpinarea dvs. cu servicii profesionale de vulcanizare și se ocupă cu asigurarea reparației pentru orice marcă și dimensiune de anvelope, importând toate consumabilele necesare pentru service-ul pneurilor.


Vezi pagina de contact

Galerie foto - Sprint Car Iași

Vulcanizare auto

0232.264.664 / 0747.296.664

contact@sprint-car.ro