Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sprintcar/public_html/vulcanizare-auto/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sprintcar/public_html/vulcanizare-auto/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sprintcar/public_html/vulcanizare-auto/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Vulcaniza auto Iasi - Serviciile Sprint Car - Iași - Sprint-Car Iasi - Vulcanizare Auto

Serviciile Sprint Car – Iași


Vedeți mai jos serviciile
pentru vulcanizare auto

servicii-vulcanizare-auto-sprint-car-iasi-buton

Reparații Anvelope


Anvelopele autoturismului sunt singurele zone de contact pe care autoturismul il are cu suprafata carosabila. Anvelopele se pot deteriora fara sa va dati seama, motiv pentru care este important sa va asigurati ca le intretineti in mod corespunzator. In cazul in care suspectati sau descoperiti o posibila problema, anvelopa trebuie sa fie inspectata de catre o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Anvelopele trebuie scoase din uz atunci cand apar deteriorari precum taieturi, fisuri, pene, galme, lovituri etc. sau atunci cand gradul de uzura depaseste nivelul minim acceptat si reprezinta un pericol pentru conducatorul auto si pasageri. De aceea, este important sa inspectati periodic anvelopele (inclusiv cea de rezerva), pentru a va asigura ca acestea sunt in stare buna de functionare. Daca identificati deteriorari, va recomandam sa optati pentru o verificare profesionista. Serviciile noastre de reparatii anvelope constau in:

 • Verificarea si identificarea deteriorarilor care nu sunt vizibile la suprafata
 • Remedierea defectelor
 • Montat, demontat, echilibrarea si umflarea anvelopei reparate, precum si inlocuirea valvei
 • Testarea anvelopei sub presiune
 • Remontarea acesteia in conditii optime de functionare

Service Roți


In cazul in care aveti nevoie de service roti, noi va stam la dispozitie cu servicii de calitate. Dispunem de ateliere dotate cu echipamente de ultima generatie, operate de personal specializat, cu experienta in domeniul service-ului auto.

Indiferent de marca sau dimensiunile rotilor, echipa noastra de specialisti are grija de buna functionare a acestora, la tarife competitive. Astfel, va oferim:

 • Montare/demontare anvelope
 • Echilibrare roti
 • Geometrie roti
 • Reparatii anvelope
Preturi schimbat + echilibrat anvelope
 1. R13, R14, R15 - 70 RON/set/TABLA
 2. R16 - 80 RON/set/TABLA
 3. R13, R14, R15 - 80 RON/set/ALUMINIU
 4. R16 - 90 RON/set/ALUMINIU

Montaj Anvelope


Anvelopele sunt responsabile pentru consumul autoturismului dumneavoastra cu pana la 20% din combustibil.

De aceea, alegerea unor anvelope de calitate superioara si montarea acestora in mod corect va ajuta sa parcurgeti mai multi kilometri de fiecare data cand faceti plinul rezervorului. Totodata, trebuie sa tineti cont de faptul ca montarea, demontarea, precum si umflarea si echilibrarea anvelopelor trebuie realizate cu echipament adecvat, de catre specialisti in domeniu.

Noi venim in spijinul dumneavoastra cu servicii de montat anvelope la standarde inalte, prin respectarea tuturor instructiunilor si regulilor impuse de constructorul autotursimului si de catre producatorul anvelopelor.

In timpul montarii sau demontarii, specialistii nostri vor verifica si asigura:

 • Aspectul interior si exterior al anvelopei
 • Respectarea instructiunilor cu referire la structura, indice de viteza, dimensiune, indice de incarcare sau categoria de utilizare a anvelopei
 • Respectarea tuturor procedurilor de montare, umflare si echilibrare a anvelopei
 • Umflarea la presiunea corecta
 • Respectarea particularitatilor de montare in functie de tipul anvelopei (de exemplu anvelope cu rulare pe pana, cu flancuri joase, cu cauciuc auto-obturat etc.)

Echilibrări Roți


Vibratiile incep sa apara la anumite viteze (80-90 km/h) si se pot amplifica pe masura ce viteza de deplasare creste. De aceea, este important sa apelati la un service specializat pentru echilibrarea rotilor cel putin o data pe an. Noi va stam la dispozitie cu servicii profesionale de echilibrat roti oricand, la tarife accesibile.

Cand trebuie sa echilibrati rotile? Aceasta procedura este recomandata in cazul in care simtiti vibratii in volan la viteza mentionata anterior, dupa repararea penelor de cauciuc, dupa schimbul de anvelope sau in cazul in care observati uzura neuniforma a anvelopelor.

Ce se poate intampla in cazul in care rotile nu sunt echilibrate corespunzator? Elementele de suspensie ale masinii si anvelopele se uzeaza mai rapid, iar la anumite viteze, nivelul de confort va fi mai scazut. In general, atunci cand simtiti vibratii in volan la o viteza cuprinsa intre 90 si 110 km/h, va fi necesara echilibrarea rotilor din fata.

Hotel Anvelope


Pentru siguranta dumneavoastra, cat si a celorlalti participanti la trafic este absolut necesar sa detineti doua seturi de anvelope: cele pentru vara si cele de iarna.

Cu toate acestea, depozitarea anvelopelor reprezinta o problema pentru multi dintre soferi, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc si nu dispun de garaj, acces la subsol sau balcon.

Anvelopele se pot deteriora cu usurinta daca nu sunt pastrate in conditii adecvate, astfel ca noi am creat serviciul numit „hotel anvelope”, prin care anvelopele dumneavoastra sunt depozitate in conditii optime.

Spatiul nostru special amenajat pentru depozitarea anvelopelor le protejeaza impotriva umezelii, luminii sau unor solutii ce pot degrada cauciucul. Astfel, anvelopele masinii dumneavoastra pot ramane la „hotelul” nostru timp de 6 luni, respectiv in sezonul estival sau cel rece. In sfarsit nu va mai trebui sa va faceti griji pentru depozitarea acestora, dar mai ales siguranta lor.

Oferta noastra de hotel anvelope consta in:

 • Etichetare
 • Verificare banda de rulare si adancime caneluri
 • Verificare presiune anvelope cu janta
Pret pe Sezon
 1. 80 RON/set anvelope***
 2. 100 RON/SET/jante echipate
 3. 100 RON/SET JEEP-uri, R18, R19, R20

Sunteți curios să vedeți mai multe!?


Vezi galeria de poze

0232.264.664 / 0747.296.664