Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Clauze Contractuale


S.C. SPRINT-CAR S.R.L. - Iasi

1. S.C. SPRINT CAR S.R.L. isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la bunurile incredintate, de la momentul preluarii si pana la momentul livrarii, acoperind orice riscuri cu privire la aceasta (pierdere, furt, incendiu).

2. S.C. SPRINT CAR S.R.L. are dreptul de a-si selecta clientii.

3. Eventualele obiectiuni/reclamatii trebuie facute in momentul primirii bunurilor sau in cel mult 2 zile de la data livrarii, in baza notei de plata. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

4. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru covoarele care isi pastreaza un aspect murdar dupa spalare din cauza ca sunt foarte murdare, tocite, vechi, au pete care nu mai ies, etc.

5. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestarilor de servicii in termenul prevazut datorita unor cauze externe, independente de vointa societatii, precum lipsa energiei electrice, a gazului sau apei, etc.

6. S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea daca bunurile se decoloreaza, se micsoreaza, se rup, se destrama la procesul de spalare mecanic cu apa rece din cauza unor vicii ascunse.

7. La serviciul de festonare covoare, clientul care doreste sa modifice/taie un covor intr-un anumit fel sau la anumite dimensiuni, este obligat sa prezinte un desen sau sa faca o schita cum trebuie taiat si la ce dimensiuni; in caz contrar, daca acesta este taiat la dimensiuni gresite si nu exista schita/desen cu masuri exacte, S.C. SPRINT CAR S.R.L. nu despagubeste si nu repara gratuit.

8. Bunurile neridicate in 30 zile de la data intrarii/preluarii acestora se considera abandonate si vor intra in proprietatea firmei S.C. SPRINT CAR S.R.L.

*Bunuri: covoare, paturi, plapume, pilote.

Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta telefonic la numerele 0747.296.664 / 0232.264.664 sau online la adresa de e-mail contact@sprint-car.ro.

Echipa Sprint Car Iasi - Un partener fara egal