Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Spălătorie covoare

V-am convins?! Contactati-ne!
Unul dintre agentii Sprint Car vor prelua covorul de la domiciliul dvs. in cel mai scurt timp.

Un covor nespalat
Stiati ca...?


Cercetarile si analizele confirma ca un covor nespalat ar putea adăposti in medie milioane de bacterii. Odata cu murdaria, praful şi nisipul, covorul nespalat reprezinta un mediu propice de reproducere a bacteriilor, prezentand astfel un risc crescut pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei. Dotata cu utilaje profesionale, detergenti renumiti in industria spalarilor de textile, calitatea si rapiditatea cu care va sunt returnate covoarele, fac din firma Sprint Car Iasi un real avantaj. 

Spalatorie covoare
Tratament

La noi covoarele nu sunt tratate “regeste”, la noi sunt tratate asa cum e normal sa fie spalate si uscate covoarele, adica sa nu fie puse pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul, iar dupa aceea, pentru a-i da curateniei si igienei lovitura de gratie, il atarni pe un gard sau vreo bara, la soare (daca este!), la strada, sa se umple de praf pana se usca.
Nu, nu asa se procedeaza la noi in firma; noi ne gandim ca dupa ce plecati de la noi poate doriti sa va jucati linistiti cu copilul dvs. pe covorul proaspat spalat si dezinfectat pentru ca detergentii pe care-i folosim contin substante care au acest efect.
Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine. In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos.

 
1 - 99 mp 8,00 lei / mp
>100 mp 6,95 lei / mp
* Oferta este doar pentru spalat covoare.
** Ofertele nu se suprapun.
*** Plata se poate face si prin Trezoreria mun. Iasi

Iubitorii de animale

Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care detin mirosuri de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).

Pentru comenzi telefonice ne puteti contacta la numerele de telefon: 0747.296.664 sau 0232.264.664. Transportul este GRATUIT pe toata raza municipiului Iasi.

 

Galerie foto / video